Egészségturisztika

 

Magyarország legmagasabb pontján, az ÁNTSZ által elsőként klimatikus gyógyhellyé minősített környezetben várja Önt a Kékestetői Medical Hotel. A pollenmentes levegő egész évben biztosítja a vendégek számára az allergiás tünetek csökkenését, de az itt eltöltött idő alatt azok megszűnését is. Téli időszakban pihenést és szállást nyújt a Hotel melletti sípályát igénybevevők számára.

A szálloda több új és megújult szolgáltatással várja vendégeit. A közeli Mátrai Gyógyintézet pedig biztosítja a vendégek számára az orvosi ellátást igénylő, szükségszerűen felmerülő betegellátást is.

Új szolgáltatásként az állami egészségügyi szolgálat által nem finanszírozott egészségügyi szolgáltatások is igénybe vehetők.

A Hotel igénybevétele ajánlott azok számára is akiknek szerettei, családtagjai gyógyulásukhoz a Mátrai Gyógyintézet széleskörű egészségügyi ellátását veszik igénybe és a hozzátartozó segítő közelsége szükséges a gyógyuláshoz. Az orvosi felügyelet és tanácsadás – állandó kontroll mellett - segíti a betegek gyógyulása közben ajánlható turisztikai szolgáltatások igénybevételét.

Vendégeinek számára új szolgáltatásként jelennek meg a kikapcsolódást, az aktív pihenést, a Mátra és környezete földrajzi szépségeit, kulturális, egyházi történetét megismertető szervezett programok, de a hegyi sportokat kedvelők is megtalálják számításukat a modern és hagyományos programok kínálatában.  A Mátrában élők gasztronómiai szokásai szintén egyedülállóak,  a borvidék  kiváló minőségű italai biztosítják  az igényes  vendégellátást.

 

A Kékestetői Medical Hotel a kékestetői hegycsúcs – az ott lévő turisztikai centrum  -közvetlen közelében, Budapesttől mintegy 100 kilométerre, tengerszint feletti 1000 méteres magasságban várja kedves vendégeit.

A szálloda hangulatos, fenyőerdős parkjában kiépített, kivilágított sétautak és az ún.  terrain-kúra útvonal segítik a kikapcsolódást, regenerálódást, miközben az akár kézből is etethető mókusok még közelebb hozzák a természetet..

Több országos jelentőségű   turistaút a kirándulások szinte korlátlan lehetőségét biztosítja az idelátogatók számára.

Szállodai szobáink zuhanyzós fürdőszobával,televízióval és hűtőszekrénnyel felszereltek. Szállóvendégeink több szobatípus közül választhatják ki a számukra megfelelőt:

A kötelező szolgáltatásként igénybevehető bőséges büféreggelin felül, leadott megrendelés esetén lehetőség van a szálloda éttermében ebéd és vacsora menük fogyasztására is.

Rendezvényekhez 100 fős konferenciatermünk és kisebb, 25 fős szekciótermünktökéletes helyszínt biztosít.

Szállás áraink tartalmazzák a 18%-os általános forgalmi adót (ÁFA).

Szállás áraink nem tartalmazzák az idegenforgalmi adót (IFA), melynek mértéke 440 Ft / fő / éj. Ez a helyszínen, készpénzben fizetendő.

Térítés ellenében igénybe vehető szolgáltatások, és azok bruttó árai:

 

Napi szobaárak 2018-ban

A *-gal jelölt szobák elérhetőek akadálymentesített kialakításban is.

Ellátás, étkezés árai

A reggeli minden szállóvendég számára kötelező: 900 Ft / fő / nap

Fizetési lehetőségek:

-       Készpénz

-       Átutalás

-       Bankkártyás fizetés

-       SZÉP-kártya(K&H Bank; MKB Bank; OTP Bank) 

Kapcsolat