Látogatási rend a Mátrai Gyógyintézetben

A mai napon a látogatási tilalom bizonyos korlátozásokkal feloldásra került intézményünkben tekitettel a 30308-1/2021/EÜIG számú határozatban foglaltara, valamint a 11/2021. (V. 19.) számú utasítására, a Mátrai Gyógyintézetben a látogatási rendet 2021. május 21-től kezdődően az alábbiak szerint határozom meg!

A látogatási idő:

hétköznap: 15.00-16.00 óra között.

hétvégén: 10.00-12.00 óra,

valamint 14.00-16.00 óra között.

 

Amennyiben az időjárás engedi a látogatás helyszíne: a betegfelvételhez vezető járdaszakasz melletti parkrész. Amennyiben a beteg nem képes önállóan a mozgásra, akkor a kezelésére kijelölt kórterem.

 

Egy beteghez, egy napon kizárólag egy személy jöhet látogatóba. A portán minden esetben rögzíteni kell, hogy a látogató kit szeretne meglátogatni. Az intézet adottságai nem teszik lehetővé, hogy egyszerre több személy is meglátogathasson egy beteget.

 

A látogatás feltétele, hogy a látogató érvényes védettségi igazolvánnyal, vagy védettségi igazolvány hiányában a látogatást megelőző 48 órán belül történt mintavételezés után végzett negatív eredményű SARS-CoV-2 PCR teszttel rendelkezzen.

 

A látogató a látogatáshoz való jogosultság igazolása érdekében köteles a védettségi igazolvány vagy a negatív SARS-CoV-2 PCR teszt bemutatására a portaszolgálaton. Minden esetben kötelező valamilyen egyértelmű azonosításra alkalmas személyi azonosító okmány bemutatása is.

 

Az egészségügyi intézménybe történő belépéskor testhőmérséklet mérés szükséges. Maszk viselése kötelező!

 

Ezen rendelkezések visszavonásig érvényesek!

 

Mátraháza, 2021. május 21.

 

 

Dr. Urbán László PhD.

főigazgató főorvos

 

Kapcsolat