Betegeknek

Kérjük Tisztelt leendő betegeinket, hogy a behívón jelzett napon személyi igazolvánnyal és TAJ kártyával valamint az értesítővel a délelőtti órákban, de legkésőbb 14-óráig betegfelvételre jelentkezni szíveskedjenek. Megkérjük továbbá Önöket, hogy az esetleges kellemetlenségek elkerülése, illetve a betegfelvétel és a későbbi kezelések megkönnyítése érdekében valamennyi zárójelentésüket hozzák magukkal. Abban az esetben, ha a megjelölt időpontban nem tudják elfoglalni helyüket kérjük mielőbb jelezzék az osztály főorvosának.

Szükséges személyes felszerelés és tisztálkodási szerek: lakat kulccsal, evőeszköz, pohár és vállfa valamint papucs, hálóruha, törölköző.

Amennyiben módjukban áll, az alábbi alapvizsgálatok eredményét hozzák magával: CT, vérkép, We, Se-bilirubin, GOT, GPT, GGT, Se-Na, K Glucose, Carbanid, Creatinin, Vizelet-általános üledék, EKG). Kérjük önöket ezen vizsgálatok ügyében egyeztessenek otthoni kezelőorvosukkal.

Parkolás az intémény területén 500 Ft/nap/gépjármű áron biztosított, a kijelölt parkolóhelyeken.

 

A Mátrai Gyógyintézet mátraházai és kékestetői egységében is ingyenes, jelszó nélküli internetes elérést biztosítunk az intézet betegei számára.

 

Az intézményben az Ön területileg illetékes betegjogi képviselője

Szécsiné Fazekas Márta

Fogadóóra időpontja: minden hónap második keddjén 12:30- 14:30

Fogadóóra helye: Mátrai Gyógyintézet – Főépület földszint szociális iroda

Telefonszáma: 06/20/4899-539, melyen elérhető hétfőtől-csütörtökig 08:00-16:30-ig, pénteken 08:00-12:00 óráig

E-mail: marta.szecsine@ijb.emmi.gov.hu

További részletes információ a csatolt dokumentumban megtalálható!

 

 

Magasabb komfortfokozatú szoba igénybevétele

A Mátrai Gyógyintézet lehetőséget biztosít betegei számára, hogy az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) által finanszírozott ágy (szoba) használatától eltérő, magasabb komfortfokozatú ágyat (szobát) vegyenek igénybe.

Komfortos szoba igénybevételének díja:

Kékestető

"A" fokozat 4.000 Ft/fő/gy/nap, amennyiben a beutalt beteg írásban nyilatkozik, hogy a szobát egyedül kívánja használni a díj 6.000 Ft/fő/nap.

Mátraháza

"B" fokozat  1.700 Ft/fő/ágy/nap

"C" fokozat 1.200 Ft/fő/ágy/nap

A térítési díjat Mátraházán a pénztárban, Kékestetőn a recepción készpénzben kell kiegyenlíteni.

 

 

Kapcsolat